Man (34) verdacht van seksueel misbruik van zijn 11-jarig nichtje

De 34-jarige R.A. is in de vroege ochtend van donderdag 27 mei door de politie van het bureau Flora op een woonadres in het politieressort aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 11-jarig nichtje van hem seksueel te hebben misbruikt, zo bericht het Korps Politie Suriname zondagavond 30 mei.

De politie begaf zich naar de locatie voor het instellen van een onderzoek, nadat zij de melding kreeg dat een man zich vermoedelijk had vergrepen aan een minderjarig meisje.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat R.A., die oom van het meisje is, op het adres logeerde. In de late avond van woensdag 26 mei zat de moeder van het meisje met haar man en de verdachte te borrelen. Hierna begaf A. zich naar de badkamer, waar het meisje op dat moment in bad was. De oom deed het licht uit en begon het meisje te betasten. Daarbij heeft de oom vermoedelijk geprobeerd het meisje te verkrachten.

Volgens verklaring van de moeder werd ze verrast toen haar dochterje plotseling naakt en nat bij haar in de slaapkamer kwam. Het meisje kon nauwelijks uit haar woorden komen en vertelde haar moeder wat haar overkomen was.

De oom, die behoorlijk aangeschoten was, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, werd hij voorgeleid en ontkent het meisje te hebben misbruikt. Het meisje is voor medische behandeling doorverwezen naar een gynaecoloog.

De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: