Automobiliste (23) zonder rijbewijs opgepakt na aanrijding met bromfiets

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft zondag 23 mei de 23-jarige automobiliste C.V. ingesloten. De jonge vrouw reed die bewuste zondagavond een bromfietser en zijn duorijder op de Powisistraat aan, zo bericht het Korps Politie Suriname zondag 30 mei.

Agenten troffen de bromfietser en zijn duorijder met letsels op het wegdek aan. In een ambulance werden de slachtoffers afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling werden zowel de bromfietser als zijn duorijder verwezen naar een chirurg.

Uit politieonderzoek blijkt dat de bromfietser over de Powisistraat reed vanuit de richting van de Kristalstraat en gaande richting de Anton Dragtenweg, terwijl de automobiliste in tegengestelde richting reed. Door tot nog toe onbekende redenen verliet de vrouw haar rijhelft en belandde op de andere rijhelft en reed de bromfietser aan.

C.V., die niet in het bezit is van een rijbewijs, verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zij bleek zonder toestemming de auto van een huisgenoot te hebben genomen om wat op te halen. De auto en bromfiets zijn aanzienlijk beschadigd en voor een algehele keuring in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de vrouw ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: