Politiebericht dodelijk verongelukte motorrijder (28) Licaniastraat

De 28-jarige motorrijder Audi Zeegelaar is vrijdagmiddag na te zijn aangereden door een personenauto op de kruising van de Licania- en de Oewanastraat ter plekke overleden, zo bericht het Korps Politie Suriname zaterdagavond 29 mei.

Na een melding van het Command Center gingen agenten van het politiebureau Flora naar de locatie en  troffen Zeegelaar liggend naast zijn motor op het wegdek aan. Enkele meters verder bevond zich op de westelijke berm van de Fajadjanstraat een auto waarin de 60-jarige bestuurder R.R. bekneld zat. Met behulp van de brandweer werd hij uit zijn benarde situatie bevrijd en was moeilijk aanspreekbaar.

Volgens het voorlopig politieonderzoek reed de motorrijder over de Licaniastraat, kwam vanuit de richting Mattonshooplaan en ging richting de Marowijnestraat. De automobilist reed kort voor de aanrijding over de Oewanastraat, komende vanuit de richting van de Langagrasiestraat gaande richting de Ormosiastraat. Op de kruising van de Oewana- en de Licaniastraat reed de automobilist het kruisingsvlak op zonder voorrang te hebben verlenen aan de motorrijder met als gevolg de aanrijding.

Het ambulancepersoneel constateerde bij aankomst, dat de motorrijder wiens gezicht besmeurd was met bloed, geen teken van leven meer vertoonde. De ingeschakelde arts stelde de dood van Zeegelaar formeel vast. De autobestuurder werd voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

R.R. werd voorgeleid, waarbij zijn rijbewijs na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie werd ingevorderd. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk en zijn ter herkeuring in beslag genomen. Het onderzoek naar deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: