Rapar Connect Nederland houdt productie unit in nederland in stand

Rapar Broadcasting Network (RBN) gaat door met producties in samenwerking met AJSC Entertainment van oprichtster en CEO Seema Chedi. De producties zullen vertoond worden via RBN in Suriname en ook via de social media kanalen van RBN.

Dat toch de producties worden voortgezet komt voort uit de vraag ernaar in Nederland door de diaspora-gemeenschap.

Wie informatie wil over producties kan dat vragen via e-mail ([email protected]) en appen naar +31 7 27226444.

RBN had medio april nog gemeld zich helaas genoodzaakt te zien om per 30 april haar uitzendingen in Nederland, via Haaglanden TV, te stoppen. Genoodzaakt, vanwege de financiële- en Covid-19-crisis. Veel bedrijven zijn in zwaar weer terechtgekomen en velen zijn zelfs gedwongen om de deuren te sluiten. Het vinden van sponsoren is hierdoor ook lastig, zo niet zeer moeilijk, geworden. Hierdoor kunnen ook de uitzendingen nauwelijks nog gefinancierd worden.

‘Maar, we zijn wel hoopvol over de toekomst en dat op den duur de uitzendingen kunnen worden hervat’, zei RBN-directeur Faried Pierkhan.

RBN in Suriname en haar dochteronderneming Rapar Connect in Nederland waren op oktober 2018 televisie-uitzendingen gestart in Nederland. Rapar Connect ging daartoe een samenwerking aan met haar partners AJSC Entertainment onder leiding van Amjad Jahan en 070 TV.

Zeven dagen per week, iedere dag één uur, werd uitgezonden via 070TV-ziggo kanaal 44 in de regio Haaglanden in Rijswijk, Nootdorp, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: