Nog acht verdachten van serie inbraken in centrum Paramaribo opgepakt

In de reeks serie inbraken in april en het eerste weekend van mei in het ressort Centrum zijn nog acht verdachten maandag 24 en dinsdag 25 mei aangehouden door de Recherche van Paramaribo, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdagmiddag 28 mei.

Het gaat om de verdachten R.B. (38), L.M. (36), I.D. (63), F.O. (38), O.B. en C.L. beiden (25), J.S. (28) en de vrouwelijke verdachte S.B. van wie de leeftijd onbekend is. Op hen is een klein deel van de buitgemaakte goederen teruggevonden.

Drie andere kompanen werden op woensdag 12 mei door het Regio Bijstand Team Paramaribo in de Watermolenstraat aangehouden en overgedragen aan dit rechercheteam.

Alle acht verdachten zijn voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie eveneens door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: