LVV-minister Sewdien neemt tussentijds rapport SML in ontvangst

Het stichtingsbestuur van de Stichting Machinale Landbouw (SML) heeft donderdag 27 mei een tussentijds rapport overhandigd aan minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteeld en Visserij.

In dit rapport zijn de bevindingen, aanbevelingen alsook conclusies vastgelegd na 4 maanden grondige inventarisaties gepleegd te hebben. In januari van dit jaar is het nieuw SML bestuur benoemd onder voorzitterschap van oud-minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Geetapersad Gangaram Panday. 

Naast hem hebben ook Rashied Doekhie, Majenka Dominie, Jozef Joekoe, Jitendra Kalloe, Imro Manglie en Ashwin Ramdin zitting in het bestuur. Het bestuur van de SML moest in kaart brengen wat nog over is van de SML aan machines en gebouwen. Verder had het ook de taak om na te gaan hoe het mogelijk is geweest dat staatseigendommen zijn overgedragen aan derden. De bevindingen zijn tijdens de overhandiging kort belicht door voorzitter Gangaram Panday. Minister Sewdien dankte het bestuur voor het werk en gaf instructies voor het opkomend traject. De bewindsman stelde voor dat het rapport ook gepresenteerd wordt aan president Chandrikapersad Santokhi, voor verdere opdrachten. 

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: