Eenmalige gratificatie voor jubilarissen en gepensioneerden BiZa

Het ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa) heeft vrijdag 28 mei bekendgemaakt, dat jubilarissen en gepensioneerden van het ministerie een eenmalige gratificatie zullen ontvangen over de periode 2015 tot en met 2019. Het betreft een gratificatie in de plaats van de gebruikelijke huldiging. 

Vanwege de Covid-19 situatie kan het ministerie geen huldigingsbijeenkomsten organiseren, zoals het gewend was te doen. Al hetgeen dat gepaard zou gaan met de organisatie van de huldigingsbijeenkomsten komt nu in geld uitgedrukt ten bate van de jubilarissen en gepensioneerden.

De uitkering van de gratificatie zal als volgt geschieden: 

Het Directoraat Binnenlandse Zaken en het Directoraat Human Resources Management zullen de gratificatie op twee verschillende tijdstippen uitkeren waarbij een deel van de gehuldigden al in mei van dit jaar heeft ontvangen en het ander deel in juni van dit jaar zal volgen. 

Voor wat betreft het Directoraat Algemene Zaken, zal de gratificatie uitkering plaatsvinden in juni en augustus dit jaar

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: