Buschauffeur en motorrijder om het leven gekomen bij aanrijdingen

Te Catharina Sophia in het district Saramacca is vrijdagmiddag 28 mei bij een gecompliceerde aanrijding, waarbij een aantal voertuigen betrokken was, waaronder een bus en een vrachtwagen, de chauffeur van de bus overleden. Er zouden ook meerdere gewonden zijn.

Een auto werd van achteren aangereden door een truck. Door de klap klapte de auto achter op een bus. De buschauffeur, die op dat moment buiten de bus stond, belandde door de klap onder de bus en overleed korte tijd later.

Boze getuigen hebben naar verluidt de chauffeur van de vrachtwagen uit zijn truck gesleept en in een wurggreep gehouden tot de komst van agenten. 

Bij een zware aanrijding in de Licaniastraat te Flora is vrijdagmiddag een motorrijder dodelijk verongelukt. Hij werd aangereden door een auto.

De motorrijder reed over de Licaniastraat in de richting de van de Marowijnestraat. De automobilist reed over de Oewanastraat, in de richting van Amos. Bij de kruising met de Licaniastraat zou de automobilist geen voorrang hebben verleend aan de motorrijder met als gevolg een zware aanrijding. 

De motorrijder overleed ter plekke. De bestuurder van de auto raakte bekneld in zijn wagen en werd door de brandweer bevrijd. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: