Bekende van politie verdacht van diefstal tv uit woning bejaarde vrouw

De 42-jarige verdachte W.H. is in de eerste week van mei door de politie van het bureau Latour ingesloten. Hij wordt ervan verdacht aan de Salijoweg een tv uit een woning van een bejaarde vrouw te hebben weggenomen, zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 28 mei.

Na een ingesteld onderzoek van de afdeling Forensische Opsporing kwam deze bekende van de politie via vingersporen in beeld. H. klom op die bewuste dag over de schutting, schoof één van de ramen van het huis open en wist een tv te stelen.

Met assistentie van het Regio Bijstand dienst Paramaribo werd hij opgespoord en aangehouden. W.H. werd ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van Latour. 

Hij heeft bekend de tv te hebben gestolen en vervolgens te hebben verkocht aan iemand die bij hem onbekend is.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is W.H. ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: