Graafmachine zakt weg in modder bij opschonen kanaal

Een graafmachine van het ministerie van Openbare Werken is woensdag tijdens opschoningswerkzaamheden van een kanaal weggezakt in de modder. De graafmachine was aan het werk langs de Rajaramweg in Nickerie.

Met de nodige inspanning is het uiteindelijk gelukt met hulp van een paar andere graafmachines en een tractor om de ongelukkige graafmachine uit de modder te trekken.

De foto’s geven een beeld van onder welke omstandigheden arbeiders moeten werken in het veld om kanalen en trenzen op te schonen. Veel mensen staan daar niet bij stil. Het opschonen van kanalen onder de huidige omstandigheden, met de nodige wateroverlast en daardoor extra drassige en modderige gronden en bodems, is wel iets anders dan het opschonen van een trens bij een perceel in de stad met een hark.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: