Song “Du Namo” is tweede single van Cyriel voor 2021

Het nieuwste nummer “Du Namo” van de veelzijdige artiest Cyriel is uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. “Du Namo” is Aucaans en betekent “Doe maar”.  Het is een oude song uit 1993 van “Daddy” van de formatie “High class” uit Marowijne en is in een nieuw jasje gestoken door Cyriel. Het eerste couplet is geschreven door “Daddy” en de rest is een bijdrage van Cyriel. Het is een Kaseko dansnummer waaraan verschillende kundige muzikanten hebben gewerkt. Bass en arrangement zijn gedaan door Djonel Megavibes, saxofoon door Laurens Gudge, sologitaar door Benny en piano Roba Tito en Cegan. Sysy’s backing vocals maken het geheel compleet. De opname is gedaan in Mell Studio. Er is ook een videoclip van deze song opgenomen in Paramaribo. Dit nummer is de tweede single van Cyriel voor 2021. De artiest heeft met zijn muziekgroep Cyriel and the More Love Band heel veel hits weten te scoren.

“Du namo” is een aanmoediging. Deze song is voor zij die goed doen, die steun geven, die klaar staan om hun steun te blijven geven. “Het is ook een signaal dat ik degenen met kwade bedoelingen door heb, ik besef dat ook zij een rol hebben in mijn ontwikkeling. Zij maken mij scherper. Mijn boodschap naar alle fans toe luidt als volgt: ”Geef nooit op, blijf proberen”. In 3 woorden geeft hij het goede voorbeeld. “Still going strong” aldus de zanger in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: