Narcotica Brigade arresteert 47-jarige marihuana-teler

Leden van de afdeling Narcotica Brigade hebben op zondag 16 mei na uitgewerkte informatie een inval gedaan in een woning aan de Cornelis Prinsstraat. Daar werd de 47-jarige verdachte M.J. aangehouden, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagavond 26 mei.

Bij een ingesteld onderzoek troffen rechercheurs dertig marihuana plantjes in grote bloempotten aan. Daarnaast werd een vuistvuurwapen van het merk Glock door de politie achterhaald. De softdrug en het vuistvuurwapen zijn in beslag genomen.

De man verklaarde bij de voorgeleiding de drug voor medicinale doeleinden te gebruiken.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte ter zake overtreding van de Vuurwapenwet en overtreding Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: