Kassierster (21) restaurant te Ephraimzegen steekt geld uit kas in eigen zak

De politie van het bureau Santodorp heeft vorige week woensdag de 21-jarige K.J. op haar werkplek te Ephraimzegen aangehouden voor verduistering, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdag 26 mei.

De restauranthouder had die dag aangifte van verduistering tegen de jonge vrouw gedaan, die als kassierster in dienst was. Naar zeggen van de aangever had hij reeds geruime tijd gemerkt, dat de afgedragen gelden niet klopten. Na zijn administratie te hebben gecontroleerd, bleek er een bedrag van SRD 2.770 te ontbreken. Op camerabeelden was duidelijk te zien hoe de 21-jarige medewerkster op verschillende dagen en momenten geld uit de kas nam.

Bij de voorgeleiding heeft de jonge vrouw een volmondige bekentenis afgelegd. De verdachte hield de politie voor, dat zij een deel van het verduisterd geld ten eigen bate heeft gebruikt en het ander deel heeft besteed aan haar tante en vriend.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is K.J. in verzekering gesteld

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: