Henk Naarendorp: “Nietszeggende flitsen van de regering”

Gewezen voorzitter Henk Naarendorp van de KKF (Kamer van Koophandel en Fabrieken) heeft te kennen gegeven, dat de antwoorden op vragen van journalisten tijdens de maandag 24 mei gehouden persconferentie waarin 1 jaar regering Santokhi werd geëvalueerd, “nietszeggende flitsen” waren. “Er komt niets nieuws naar voren. De sprekers komen steeds met dezelfde dingen en politieke propaganda.”

Propagandapraatjes

“De Vereniging van Journalisten moet zich onder andere bezig gaan houden met, hoe om te gaan met de persconferenties van de regering. Afgesproken moet worden hoe de regering aan het praten te krijgen. Er moet geen genoegen worden genomen met propagandapraatjes. Als een vraag niet naar behoren wordt beantwoord, zouden vervolgvragen gesteld kunnen worden. Er moet doorgevraagd worden. En als daartoe geen gelegenheid wordt geboden, kunnen collega-journalisten verder ingaan op het onderwerp.”

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: