Brandweer en penitentiaire ambtenaren ontvangen mondkapjes en hand sanitizers van First Lady

Het Korps Brandweer Suriname (KBS) en het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) hebben woensdag 26 mei mondkapjes en hand sanitizers ontvangen van First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, via haar team. 

Bij het Instituut van de First Lady nam het KBS 5.000 mondkapjes en 1.000 hand sanitizers in ontvangst. Het KPA kreeg 5.000 mondkapjes en 500 hand sanitizers gedoneerd. 

De presidentsvrouwe had besloten deze donatie te doen, omdat zij van mening is dat het KBS en KPA tijdens deze pandemie extra ingezet worden en zij daarbij beschermd moeten blijven. Voor het KPA is dit een welkome geste, omdat de penitentiaire ambtenaren vooral nu te maken krijgen met besmette gedetineerden en zich moeten blijven beschermen. 

Namens de First Lady werden beide korpsen bedankt voor hun inzet en toewijding tijdens deze corona-pandemie en werden ze op het hart drukken zichzelf te allen tijde te beschermen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: