Ustaad Harold Ramkoemar gehonoreerd voor bijdrage in de muziekscene

Op 06 mei jongstleden is de geeto ka baadsah,   Ustaad Harold Ramkoemar gehonoreerd voor zijn bijdrage in de muziekwereld. Ustaad Harold Ramkoemar vertelde Dagblad Suriname dat hij al 57 jaar actief bezig is in de muziekwereld. De organisatie Viren Promotion en GPS Hindi Pop Radio hebben hem een certificaat aangeboden, namelijk certificate achievement for Superior achievements in Music. Een speciale dank namens de zanger aan de organisatie voor deze waardering die hem is toegekend.

Eerder in gesprek met de krant vertelde Ustaad Harold Ramkoemar het volgende over zijn zichzelf in de muziekscene. Als kleine jongen volgde hij een orkest dat was opgericht door de buren. Vanaf zijn twaalfde is hij actief bezig geweest met muziek. Daarna was hij voorzitter van de muziekgroepen Sudhaar Sangeet Samaaj, Vikash Group, The Indian Stars. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: