Rachel Panka in de muziekscene

Rachel Panka heeft de draad weer opgepakt in de muziekscene. Roberto ‘GBoss’ Banel, oprichter van WeDemBoss Music vertelde Dagblad Suriname dat Rachel geboren is in Suriname en haar artiestennaam is Chelz. De 21 jarige Surinaamse vertrok voor studie naar het buitenland. Inmiddels is ze woonachtig in België en heeft de muziekdraad weer opgepakt. In het jaar 2017 bracht ze haar 1e  single uit genaamd “OldFeelings”, een eigen geschreven nummer. En geproduceerd door Roberto Thegboss Banel, die ook familie lid is. Rap is deel geworden van haar leven en dat heeft ze bewezen in haar videoclip en song “Barz” die ze eerder al in 2019 had opgenomen in Nederland. “Ik wilde iets nieuws proberen en een andere kant van me laten zien. ‘Barz’ is een song die gaat over een boss lady die geld aan het maken is en geen tijd heeft voor negatieve energie” aldus Chelz in een gesprek. De release van haar clip staat gepland voor eind mei.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: