Cover song ‘Mere Dil Ke Ghari’ uitgebracht

Tenix Bholasingh in de muziekscene

De Surinaamse zanger Tenix Bholasingh heeft een cover van het nummer ‘Mere Dil Ke Ghari’ uitgebracht. Hij begon op zijn 14e met zang en zit al 23 jaar in de muziekwereld. Hij begon met de muziekformatie “Rockers”, is lid geweest van The Famous, Refresh, Xtreme The Band en is momenteel lid van de muziekformatie “DanZa”. Vanwege de Covid-19 situatie zijn er geen optredens, dus is Bholasing de studio ingedoken en heeft gewerkt aan een cover van het nummer ‘Mere Dil Ke Ghari’. Het muzikale gedeelte is gedaan door Devin Beats en de visual en graphic van de bijbehorende clip door Raveen Samoedj. ADS Protection NV, met als manager Aryan Sukdeo, staat als sponsor achter deze productie en motiveert zodoende de artiest om voort te gaan met zang. Het is origineel een lied uit de film Albela, uit het jaar 1951 en gezongen door top Indiase zangers C Ramchandra en Lata Mangeshkar. “Zingen is mijn passie en ik zing graag snelle nummers, waaronder Chutney, lawa, mundan, bhangra nummers.” Muziekliefhebbers mogen veel meer verwachten van deze zanger. “Afhankelijk van de Covid-19 situatie staat nog de maak van een videoclip in de planning”, aldus Bholasingh.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: