Nieuwste single genaamd “Hungry Belly”

De Surinaamse artiesten Jah Hands Baas en Bigstar Tega hebben gewerkt aan de nieuwste productie genaamd “Hungry Belly”. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Jah Hands Baas. We zijn gestart met de introductie van het nummer “Hungry Belly”.  Het nummer heeft betrekking op de covid-19 situatie en gevolgen hiervan in het land.  behalve dat meer mensen honger leiden is het een realiteit dat er steeds sprake is van lockdown. Artiesten hebben geen werk meer wat betreft optreden in ons land of in het buitenland. Zodoende ook tijd voor mij persoon Jah Hands Baas om alles op een track te zetten. Men kan meer opties creëren voor de artiesten maar de autoriteiten hebben geen aandacht voor muziek. Met muziek zorgen wij ook ervoor dat onze jongens hun hoofd cool houden, door middel van de motivatie songs die wij lanceren via de Surinaamse media. “Hungry Belly” is een lied dat je tot rust brengt. Het is gezongen in de talen Sranang Tongo, Engels en Matawai. Bigstar Tega is in Nederland maar is ontzettend blij met de samenwerking. De productie light in handen van RN-Media Pro. Er wordt deze week ook een bijbehorende videoclip gelanceerd aldus de zanger in gesprek met de krant.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: