Balletschool Marlène zet voort met online balletlessen

Balletschool Marlène biedt thans een gevarieerd programma aan van Klassiek-, Modern-, Jazz Ballet en Folklore. Dagblad Suriname heeft een gesprek gevoerd met eigenaar/ dans choreograaf Marlène Lie A Ling. Zij geeft het volgende mee over de Balletschool Marlène en de covid-19 situatie. ‘Gelukkig woon ik waar de balletschool staat en kunnen wij de balletlessen online verzorgen met andere thema’s. Dit zorgt ervoor dat de kinderen in ieder geval blij, vrolijk en bovenal gelukkig zijn met ons samen. De glimlach van de kinderen en het schitteren van hun ogen spreekt boekdelen. Onze bijdrage als dans artiesten is juist in deze tijd heel belangrijk want de kinderen zullen dat later in hun leven als prettig, gezellig en creatief met de dansleraren van Balletschool Marlène herinneren. Wij kennen ook het Lucky weekend met de ouders, ze doen dan andere dingen met en wij geven ze ook tips. We hadden met Moederdag the Love weekend. Zo helpen wij de kinderen hun tijd met de familie of ouders fantastisch te gebruiken. We hebben veel leuke reacties gehad’ aldus Marlène Lie A Ling in gesprek met de krant. Balletschool Marlène bestaat inmiddels al 45 jaar.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: