Gouden huwelijk voor echtpaar Djojopawiro-Nitidrono

Op 17 mei herdacht het echtpaar Djojopawiro-Nitidrono het feit dat ze 50 jaar zijn getrouwd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van het Burger Informatie Centrum Wanica Zuid-Oost. Het echtpaar mocht de felicitaties ontvangen van districtssecretaris
Amania Lilian en de adjunct districtssecretaris mevrouw Veux C., die de
districtscommissaris, de heer. Goelaman M.S vertegenwoordigde. Aan hen werd een bloemstuk en een felicitatiekaart overhandigd. De middelen die gepaard gaan bij zo een jubileum worden overgemaakt op een bankrekeningnummer, opgegeven door het echtpaar.
Echtgenoot Djojopawiro, Toemin, is geboren op 26 april 1952 in het district Commewijne. Hij bezocht de R.K. GLO-school in Commewijne. Zijn loopbaan startte hij bij de HEM Suriname waar hij als chauffeur werkte. Vervolgens kreeg hij een baan aangeboden bij Fernandes waar hij ook ongeveer 25 jaar als chauffeur diende. Echtgenote Nitidrono, Roosmidjah, is geboren op 4 juni 1954 in het district Suriname. Zij bezocht de GLO-school te O.S. Schotelweg. Na het huwelijk had zij altijd de zorg over het
gezin. Uit dit huwelijk zijn er kinderen geboren, 1 zoon en 2 dochters. Daarnaast heeft het echtpaar 7 kleinkinderen. Enkele hoogtepunten van het echtpaar zijn hun gelukkig leven en het reizen naar het buitenland. Het echtpaar belijdt het Islam geloof, maar vanwege de corona-pandemie
is het bezoek naar de moskee on hold gezet. In het dagelijks leven houdt het echtpaar zich bezig met het bakken van chips en zoutjes, maar alleen op bestelling.
Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: