Bizar: Echtscheiding, omdat zij US$ 1.3 miljoen had gewonnen

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke stap. Hierbij besluit een koppel officieel om samen met elkaar door het leven te gaan. Maar, als het leven niet goed gaat kan het koppel ook gaan scheiden. Een echtgenote diende een echtscheiding in na 25 jaar van wat volgens haar man een gelukkig huwelijk was geweest. Slechts 11 dagen voordat ze de
scheiding aanvroeg, had de vrouw US$ 1.3 miljoen gewonnen in een loterij. Daarna ondernam ze verschillende acties om het geld voor zichzelf te houden, waaronder een echtscheiding. Toen de waarheid aan het licht kwam, oordeelde de rechter dat de vrouw de openbaarmakingswetten van de staat had geschonden en kende ze elke cent van haar loterijwinst toe aan haar ex-man. Dit is een waar gebeurt verhaal. Middels dit verhaal tracht
Dagblad Suriname dergelijke bizarre gebeurtenissen aan te kaarten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: