Inter Moengotapoe maatje te groot voor Flames United

Landskampioen Inter Moengotapoe is in de Domicicaanse Republiek de Concacaf Caribbean Club Shield maandagavond 17 mei fenomenaal begonnen.

Inter Moengotapoe versloeg de ploeg uit Sint Maarten, Flames United, met maar liefst 12-0. De ruststand was 5-0. De doelpuntenmakers van Inter Moengo Tapoe waren Romeo Kastiel (2x), Rievaldo Doorson (2x), Miquel Darson (2x), Sergino Eduards, Kibo Eduards, Damian Brunswijk, Jerrel Wijks, Anduello Amoeferie en een eigendoelpunt.

Inter Moengo Tapoe speelt woensdagavond de tweede groepswedstrijd tegen O&M FC uit de Dominicaanse Republiek. O&M FC won zijn eerste wedstrijd met 11-1 van Flames United. Een gelijkspel is voor Inter Moengo Tapoe voldoende om als groepswinnaar door te stromen, vanwege een beter doelsaldo.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: