De blunderende Silos

Met grote verbazing heb ik ook mogen luisteren naar een tweede “uitgelekte” spraakmakende voice-note met nog als extra sauce “roddels” die gewezen minister van Justitie & Politie, jurist, advocaat én wetenschapper zonder enige bewijzen heeft geplaatst in een familie WhatsApp-groep. Wat opmerkelijk is, is dat deze mevrouw voor de tweede keur blundert door ongefundeerde uitspraken te doen, terwijl ze een les uit haar vorige fout zou moeten hebben geleerd en juist voorzichtiger zou moeten zijn! 

Ik herinner u aan de nog in februari dit jaar door haar gedane uitspraak ‘Die fukking rechtsstaat bestaat niet meer’, waarvan de voice-note ook op soortgelijke manier lekte, volgens haar zeggen. Deze uitspraak deed zij naar aanleiding van de uitspraak gedaan tijdens het rechtsproces tegen gewezen NDP-Assembleelid Sergio Akiemboto. En nu opnieuw heeft de in opspraak gekomen en in ongenade gevallen Jennifer Silos-van Dijk het over verregaande uitspraken én roddels welke gaan in samenhang over de kwestie minister Diana Pokie.

Afschuwelijke, ongepaste, verwerpelijke, maar ook nog onprofessionele uitspraken en roddels van een jurist die nog onder andere benoemd werd tot speciale vertegenwoordigster van de NDP-partijleider alsook gewezen voorzitter Onafhankelijk Kiesbureau! Als jurist siert het haar niet om met zulke verwerpelijke berichten te komen, namen van anderen zonder enig gefundeerd bewijs ten grabbel te gooien en valse beschuldigingen te doen, als vrouw vooral tegenover andere vrouwen! Dit gaat alle fatsoensnormen te buiten.

Het is uiterst respectloos en een teken van slechte karaktereigenschappen van een vrouw die juist het goede voorbeeld zou moeten geven en voor vrouwen in lijn met goed leiderschap zou moeten betekenen. Haar onvriendelijke en verwerpelijke uitlatingen genieten diepe afkeuring van mij en met mij nog van vele andere vrouwen en ik adviseer haar om te bezinnen en beter op haar “uitgelekte” uitspraken te letten. Denk eraan: “Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen”. Of het moet zelf weer willen.

De wijze zegt: ‘Als je het niet met je eigen oren hebt gehoord en het niet met je eigen ogen hebt gezien, verzin het dan niet met je klein verstand en verspreid het niet met je grote mond’.                                                                                                                                                

Harriet Ramdien

(DNA-lid)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: