‘Birkenstock’ oplichtster (39) opgepakt

Het Korps Politie Suriname meldt vrijdag 14 mei, dat de politie van het bureau Geyersvlijt maandag 10 mei de 39-jarige A.H. in het ressort Geyersvlijt heeft aangehouden. De vrouw verkreeg voorschotten voor de levering van Birkenstock slippers en ging vervolgens niet over tot die levering.

Enkele benadeelden deden de afgelopen periode aangifte van oplichting tegen de Birkenstock oplichtster. De aangeefsters verklaarden, dat de vrouw via social media onder de naam Saskia Doorson tegen een redelijk bedrag Birkenstocks ten verkoop aanbood. Geïnteresseerden konden tegen betaling van een voorschot hun bestelling bij haar plaatsen.

Na geld in ontvangst te hebben genomen, hoorde men niets meer van haar en was ze ook niet te bereiken.

Het vermoeden bestaat dat de vrouw meerdere personen heeft opgelicht. Die personen worden opgeroepen zich alsnog in verbinding te stellen met de politie van Geyersvlijt voor het doen van aangifte. Het politiebureau is te bereiken via de telefoonnummers 451677 of 453570.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: