Bromfietser (28) dodelijk aangereden door vrachtwagen

De 28-jarige bromfietser Kevin Williams is na een aanrijding met een vrachtwagen op vrijdag 7 mei op de hoek van de Anamoe- en de Mozartstraat overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdagmiddag 11 mei.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg van het Command Center de melding van een aanrijding. Bij aankomst van de politie en de ambulance vertoonde de bromfietser geen levensteken meer.

Volgens het voorlopig politieonderzoek reden beide bestuurders in dezelfde richting over de Anamoestraat. De bromfietser reed achter de vrachtwagen. Op de kruising van de Anamoe- en de Mozartstraat sloeg de vrachtwagenbestuurder rechtsaf de Mozartstraat in, terwijl de bromfietser de vrachtwagen op dat moment vermoedelijk inhaalde. Er ontstond toen een aanrijding, waarbij de bromfietser met zijn bromfiets op de rijbaan kwam te vallen en onder de vrachtwagen terecht kwam. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

De 35-jarige truckbestuurder is in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd door de politie. 

Het lichaam van Williams  is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeersunit van Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: