PI Duisburg verwent vrouwelijke personeelsleden met Moederdag

De leiding van de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID) heeft in verband met Moederdag afgelopen vrijdag al extra aandacht aan de vrouwelijke personeelsleden alsook de rekruten geschonken. De vrouwen werkzaam in deze strafinrichting ontvingen een pakket, zo meldt het ministerie van Justitie en Politie maandagmiddag 10 mei.

Vanwege de heersende Covid-19 situatie in het land kon er niet gefeest worden. Met inachtneming van de Covid-19 maatregelen mochten de vrouwen op een leuke manier hun pakket in ontvangst nemen. Het doel van het project is om de vrouwen te motiveren, ondanks de economische situatie in het land de moed niet op te geven, maar juist om de prestatie meer te vergroten gaf de onderdirecteur Personeelszaken Sewdath Koendjibiharie aan die de groep toesprak. Verder gaf hij aan dat elke dag Moederdag is, alleen is er een dag uitgeroepen om de moeders extra aandacht te geven. En dat is de reden waarom de directie het project ondersteund heeft. 

De directrice van de PID, Joyce Pane-Alfaisi, feliciteerde de groep en gaf aan dat zij geen speech zou houden, omdat het ook haar dag was. 

De trekkers van deze activiteit waren Astrid Koswal en Madhvi Sheobaran  van het stafbureau. De ondersteuners waren Ini-Dia rice, Paloma rice, Firgos, Rudisa en de Penitentiaire Ambtenaar (PA) Mitchel Vogeland. Enkele vertegenwoordigers van de sponsoren waren ook aanwezig.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: