87 personen zaterdag Covid-19 positief getest – Minister Ramadhin: ‘Total lockdowns op nationale feestdagen’

Het aantal Covid-19 positief geteste personen bedraagt zaterdag 87, aldus het dashboard op de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten ‘s avonds, dat waren er maandag 54, dinsdag 80, woensdag 73, donderdag 120 en vrijdag 117. Er zijn zaterdag 302 tests uitgevoerd.

32 Patiënten zijn zaterdag genezen verklaard. In Intensive Care Units liggen 23 patiënten, en 119 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

383 Positief geteste personen bevinden zich nu in isolatie.

Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 11.020

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft overigens zaterdagavond tijdens een persconferentie bekendgemaakt, dat in de regeringsvergadering is besloten, dat voor alle nationale feestdagen een totale lockdown gaat gelden om te voorkomen dat er massale bijeenkomsten plaatsvinden, zo zal er op donderdag 13 mei, Ied-ul-Fitre, ook een totale lockdown zijn (van woensdag 20.00 uur tot vrijdag 05.00 uur).

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: