Dalian doneert mondkapjes, schooltassen, schrijfblokken en etuis aan First Lady

China Dalian International Economic & Technical Cooperation Co., Ltd heeft vrijdag 7 mei een donatie gedaan aan het Instituut van de First Lady. Presidentsvrouw, Mellisa Santokhi-Seenacherry, heeft persoonlijk deze geste in ontvangst genomen op het hoofdkantoor van Dalian. 

Het gaat om een donatie van 3.000 mondkapjes, 50 schooltassen, 600 schrijfblokken en 50 etuis, om een gepaste bijdrage te leveren aan de strijd tegen Covid-19 en het verbeteren van de sociale voorzieningen van Suriname. Nadat de First Lady de spullen in ontvangst had genomen, kreeg zij een rondleiding op de plant van Dalian.

Dalian is al meer dan twintig jaar in Suriname. De First Lady vindt dan ook dat het bedrijf en het personeel onderdeel zijn van de Surinaamse gemeenschap. Zij kijkt ernaar uit om verder te werken met Dalian, om samen nog meer projecten uit te voeren voor de Surinaamse gemeenschap. 

Wang Hailong, directeur van Dalian, vindt het prettig om samen te werken met de First Lady. Tijdens het bezoek heeft hij de verschillende projecten genoemd die gedaan worden door Dalian en wat zij allemaal nog meer doen in Suriname. Ook Hailong wil meer projecten uitvoeren, samen met de presidentsvrouwe. 

First Lady Santokhi-Seenacherry is blij met de geste en zal deze verder doneren aan de Surinaamse gemeenschap, aldus bericht het Instituut van de First Lady.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: