Narcotica Brigade verbrandt grote hoeveelheid drugs te Kraka

De afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname heeft op donderdag 6 mei te Kraka in het district Para verschillende soorten en hoeveelheden drugs vernietigd, die de afgelopen periode op diverse locaties in beslag zijn genomen. Dit meldt het korps donderdagavond 6 mei.

Het betreft in deze onder andere de op 27 april te Tafelberg in beslag genomen partij cocaïne met een nettogewicht van 895 kilo. 

Ook een partij drugs die in de periode van zaterdag 4 december 2020 tot en met donderdag 11 maart 2021 in beslag is genomen, is verbrand. Het gaat 212,11 kilo cocaïne in vaste vorm, 43,755 milliliter cocaïne in vloeibare vorm, 698,2 kilo marihuana, 1,44 kilo hasj, 17.770 stuks XTC-tabletten en 178,18 gram ‘Sukru’.

De verbranding vond plaats onder leiding van een Officier van Justitie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: