Fundraising actie door Leo Club Campus Plus

In het kader van Moederdag op zondag 9 mei doet Leo Club Campus Plus een Fundraising actie. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Het is mogelijk om een speciale box (keuze uit 2 boxen of beide) met zoet of zout hartig hapjes naar keuze te bestellen. De opbrengsten van deze boxen zijn bestemd voor komende sociale projecten van Leo Club Campus Plus. Het is tot uiterlijk woensdag 5 mei mogelijk om uw box te bestellen. Nader informatie is te lezen op de Facebook-pagina van Leo Club Campus Plus. De club organiseert wel steeds Fundraising activiteiten, maar in het kader van Moederdag is dit hun eerste Fundraising actie. Leo Club Campus Plus is een non-profitorganisatie en bestaat al 12 jaar.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: