First Lady krijgt haar tweede Covid-vaccinatie

First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft woensdag 5 mei haar tweede prikje van het AstraZeneca-vaccin ontvangen, precies tien weken na haar eerste prikje, in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Met deze toediening is de presidentsvrouwe volledig gevaccineerd tegen het Covid-19 virus. Dit meldt het Instituut van de First Lady.

Voorafgaand aan het inenten werd eerst de bloeddruk van de presidentsvrouwe gemeten. Nadat zij het vaccin ontvangen had, werd zij voor vijftien minuten geobserveerd. “Ik voel me normaal”, zei de First Lady na de observatietijd. 

Zij doet een beroep op eenieder om zich te laten inenten tegen het Covid-19 virus. “Zo zullen wij ervoor zorgen, dat Suriname op een snellere manier Covid-19 vrij kan zijn en ons leven weer terugkeert naar het oude.” Op dinsdag 4 mei 2021 werd een aanvang gemaakt met de tweede fase van vaccinatie van zij die reeds de eerste prik ontvangen hadden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: