Bizar: Echtscheiding, omdat hij vaat laat staan bij de wasbak

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke stap. Hierbij besluit een koppel officieel om samen met elkaar door het leven te gaan. Maar, als het leven niet goed gaat kan het koppel ook gaan scheiden. Een ware bizarre aanvraag voor echtscheiding is het volgende geweest. Een vrouw is gaan scheiden, omdat haar man de vaat gewoon laat staan bij de wasbak. ‘Het maakte me niet uit toen ik getrouwd was.’ ‘Maar, het was een groot probleem voor haar. Zij vond dat ik na het eten en drinken gelijk de vaat moest afwassen. Maar, ik ben het niet gewend, zodoende hadden we steeds ruzies. Het lijkt me vreemd, maar dit is echt de reden dat mijn vrouw mij heeft verlaten en we gescheiden zijn’, aldus de man in een interview met de buitenlandse media. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen aan te kaarten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!