‘Glenn’ aangehouden voor diefstal twee accu’s van een bus

De politie van het bureau Latour heeft woensdag 28 april S.D., meer bekend als ‘Glenn’ na verkregen informatie opgespoord en aangehouden. Hij wordt wordt ervan verdacht in de nacht van zondag 25- op maandag 26 april twee accu’s van een bus gestolen te hebben.

De bus stond geparkeerd op een woonadres te Ephraimzegen. Het voertuig was niet afgesloten toen de diefstal plaatsvond, aldus het Korps Politie Suriname dinsdag 4 mei.

De eigenaar deed aangifte bij de politie en ging daarna zelf op onderzoek uit in de buurt. Hij kreeg informatie, dat S.D. de persoon was die de accu’s gestolen had. Toen D. te horen kreeg dat de eigenaar van de bus erachter was gekomen dat hij de accudief is bracht hij één van de accu’s terug. De ander had hij inmiddels verkocht voor een monteur voor SRD 100.

Op aanwijzing van S.D. werd de 56-jarige monteur opgespoord en aangehouden ter zake heling door de politie van Latour. Daarbij is de gestolen accu in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de monteur, na verhoor, heengezonden, maar S.D. is in verzekering gesteld. De in beslag genomen accu is inmiddels teruggegeven aan de eigenaar.

error: Kopiëren mag niet!