Afdelingen ministerie van Onderwijs gesloten vanwege Covid-besmettingen

Alle afdelingen van het hoofdkantoor en het onderdirectoraat Ontwikkelingsdienst van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) respectievelijk aan de Dr. S. Kafiluddistraat en Commewijnestraat zijn van dinsdag 4 mei tot en met vrijdag 7 mei gesloten vanwege enkele Covid-19-besmettingen. Dit besluit is genomen uit voorzorg ter voorkoming van een uitbraak, zo heeft het ministerie dinsdagavond bekendgemaakt,

De gebouwen zijn volledig ontsmet door tussenkomst van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG). Intern zullen de corona-maatregelen worden aangescherpt.

De leiding van het ministerie heeft samen met het BOG de situatie onder controle. Op maandag 10 mei worden de werkzaamheden van zowel het hoofdkantoor als de Ontwikkelingsdienst hervat volgens het rooster dat bekend is bij de medewerkers.

Het ministerie doet een beroep op de samenleving, in het bijzonder op de medewerkers, om te allen tijde de corona-maatregelen in acht te nemen.

error: Kopiëren mag niet!