Shaniel Nanhoe over zijn cover song ‘Teri Aankhon Ke Siva’

Project door The Boss Promotion en KRS Royal

De Surinaamse zanger Shaniel Nanhoe heeft mogen werken aan het nieuw music project van The Boss Promotion en KRS Royal. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. Shaniel is al ongeveer drie jaren lid van muziekformatie Sweet Melodies Forever. Hij heeft bewust gekozen voor het nummer ‘Teri Aankhon Ke Siva’ van de legendarische zanger Mohammed Rafi. Als zanger is het zijn droom geweest om dit lied ooit te zingen. Als fan en zanger in de leer is Mohammed Rafi een inspiratie bron voor Nanhoe. Voor dit project werd hij benaderd door The Boss Promotion en KRS Royal. Het blijkt dat de organisatie dit jong talent is gaan observeren.

‘Teri Aankhon Ke Siva’ is al uitgebracht en is heel speciaal bestemd voor alle fans, vrienden en kennissen bestemd die al een poosje wachten op mijn studio producties. Men mag meer van deze producties verwachten. Het muzikaal gedeelte is top gedaan door Shoenemoen Wagid Hosain. Ik zie het als een ode aan Mohammed Rafi ” alsdus Shaniel in een gesprek.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!