Geen Moederdag concerten, verwen mama thuis

Elk jaar waren er steeds diverse activiteiten waaronder shows/ concerten in verband met Moederdag.  Dagblad Suriname heeft in normale tijden u ook op de hoogte gehouden van de goed bezochte, bomvolle shows. Enkele Moederdag shows vanuit de voorgaande jaren te noemen zijn, Moederdag show van Saathi Music School, Moederdag concert met Indiase talent Vaibhav Vashishtha,  Asago Moederdag show. Vanwege covid-19 situatie is het niet mogelijk om een concert bezoeken. Maar op Moederdag kunnen alle mama’s zeker op ons eigen manier verwennen. Op Moederdag staat het verwennen van moeder centraal. Elke dag moet moeder dag zijn maar op deze dag worden de mama’s extra in de bloemetjes gezet.  Vaak krijgt de moeder ontbijt op bed en ook worden de huishoudelijke taken overgenomen door haar man of kinderen. Wij vieren op zondag 09 mei Moederdag. Aan alle moeders alvast een mooie Moederdag toegewenst.

( Foto: terugblik Moederdag show in de Anthony Nesty Sporthal)

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!