Donateurs verlenen bijstand aan familie

Laatste groet aan twee- jarige

De twee- jarige Arohi naar haar laatste rustplaats gebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van donateur Jayant van Jaysoer Carwash. Nadat een huilend grootmoeder had verteld via de media hoe kindje Arohi vrij plotseling kwam te overlijden en een oproep had gedaan via de media hebben donateurs, en personen uit de gemeenschap massaal ingespeeld. Mr Jayant van Jaysoer Carwash heeft na de oproep contact gemaakt met de familie.  De familie stond financieel heel zwak. Jaysoer Carwash in samenwerking met andere donateurs, waaronder Nalinie’s Beauty care, Navien barbershop en Dj Insane, Intenz rental,  Uitvaartbedrijf Jagroep heeft ervoor kunnen zorgen dat de twee- jarige is gebracht naar haar laatste rustplaats. Wij hebben de media erbij betrokken om de gemeenschap ook te informeren over alle donatie gelden, het is geen reclame, een stressvolle week gehad maar het is ons gelukt aldus Jayant in gesprek met Dagblad Suriname.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!