Bromfietser (22) overlijdt na tegen voetballende jongen te zijn gereden

De 22-jarige bromfietser Wensley Gadden is zaterdagavond 1 mei rond zes uur na een een voetballende jongen te hebben aangereden i de Bolletriestraat te Abrabroki overleden. Dat meldt het Korps Politie Suriname maandag 3 mei.

De politie van het bureau Nieuwe Haven deed na een melding van de aanrijding met zwaar lichamelijk letsels de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd Gadden, die geen levensteken meer vertoonde, op het wegdek aangetroffen. Zijn duorijder (24), die niet aanspreekbaar was en in bewusteloze toestand verkeerde, werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Onderzoek wees uit dat Gadden reed over de Bolletriestraat, vanuit de richting van de Herman Steinbergstraat en gaande richting de Ijzerhartstraat. Ter hoogte van pand nummer 113 speelden enkele jongens voetbal, en Gadden, die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, raakte een van die jongens. Hierdoor vielen hij en zijn duorijder van de bromfiets, waarbij Gadden kort daarna ter plekke overleed en de duorijder letsels opliep en het bewustzijn verloor. De voetballende jongen liep lichte schrammetjes op aan een hand, rug en benen en moest medisch worden behandeld.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het lichaam van Gadden door de politie voor obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: