Meiblad Kalender Waldy Simson 1

De veelzijdige kunstenaar staat gereed met de Meiblad van de Kalender Waldy Simson 1. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie. “Simson, schrijf nou eens een gedicht met als thema vaderliefde. En … de beginletters van de versregels moeten de namen van jouw enig geboren kind vormen!”

Op een niet alledaagse manier schrijvend ben ik, met de universele en veelzijdige kunstenaar Michelangelo als inspiratiebron in gedachte, uiteindelijk gekomen tot het gedicht “Mijn kostbaarste geschenk”. Het gedicht heeft zijn weg gevonden naar mijn tweede geschreven en uitgegeven boek “Nieuwe pennenvruchten van Simson”.

Ook om een groter publiek tegemoet te komen is ervoor gekozen om “Mijn kostbaarste geschenk” op te nemen op het meiblad van Kalender Waldy Simson 1. 14 mei is namelijk de geboortedag van Jurio Guiseppe Simson, de bron van ontstaan van het gedicht. “Met uw aanschaf van exemplaren van Kalender Waldy Simson 1, die nog zeker vier jaren geldig is, zult u samen met mij sociaal werk, dat in Suriname verricht zal worden, mogelijk helpen maken!”

De eerste stichting die in aanmerking zal komen voor ondersteuning van een concreet project zal zijn De Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname. “Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven.”

Waldy Simson 

error: Kopiëren mag niet!