Videoclip ‘ROZA’ uitgebracht

In verband met Ramadan heeft Nisha Madaran het nummer ‘ROZA’, een eigen geschreven lied uitgebracht. De videoclip is inmiddels gelanceerd en is te bekijken via YouTube.

De tekst en melodie komen beide van de zangeres. Het muzikaal deel is gedaan door Patrick Chiragali en vervolgens de recording, mixing & mastering door Sasra Media. Nisha Madaran & Ignaz Ahmadali zijn de executive Producers van ‘ROZA’.

“In dit lied wordt uiting gegeven aan veel dankbaarheid die we als mens voelen om elke keer weer in de gelegenheid gesteld te worden door de Almachtige om te mogen vasten en wordt er gevraagd om alle gebeden te verhoren. De inspiratie gehad vanuit mijn hart en de oprechte dankbaarheid dat ik weer mag vasten. Het is een moeilijke periode momenteel, maar we moeten geloof blijven hebben in Allah. Hij beschermt ons en Hij weet beter” aldus Nisha in gesprek met Dagblad Suriname. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!