SRANANTAKI SPITSESSIE introduceert talenten

Splashmaster Gilly over SRANANTAKI SPITSESSIE

SRANANTAKI SPITSESSIE is een productie van Sranan Taki waaraan wordt gewerkt in de studio bij Splashmaster Gilly. “Met SRANANTAKI SPITSESSIE wordt de gelegenheid geboden aan een ieder,  om zijn of haar zang talent te uiten in de studio. Het wordt opgenomen en dit wordt gepresenteerd aan de buitenwereld. Het is een project waar men komt freestylen en waarbij wordt gelet op de stem. Er worden dan aangeboden of te tekenen met de music label FullcolourEntertainment of hun muziek wordt uitbracht”, aldus Splashmaster Gilly in gesprek met Dagblad Suriname. Splashmaster Gilly en zijn organisatie Sranan Taki doen sinds 2006 aan het ondersteunen en verder helpen ontwikkelen van talentenKhoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!