Zijstraat De Nieuwe Grondweg nog nooit onderhouden

Het is algemeen bekend, dat vele wegen en straten in het land slecht zijn onderhouden en dat dat in de regentijd extra boven water komt drijven. Wegen worden en zijn onbegaanbaar door de vele regenval. Kuilen en gaten in wegen en straten stromen vol regenwater en het verkeer baant zich er met moeite een weg over en langs.

Een bewoner uit de omgeving van de Nanpersadweg, een zijstraat van De Nieuwe Grondweg, laat de redactie van Dagblad Suriname weten, dat die weg nooit onderhouden is geweest.

Het gevolg is een praktisch onbegaanbare weg voor het verkeer, een modderpoel. 

Lichtpuntje

Een lichtpuntje is de onlangs door minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken, OW, via zijn Facebookpagina gemaakte opmerkingen:

‘De situatie met betrekking tot onderhoud van wegen, bermen en kanalen is ernstig.. Ik hoor, zie en krijg al de klachten. Het werk is landelijk al voorbereid door OW. Het wachten is nu op het ministerie van Financiën voor groen licht. Alle wegen worden aangepakt, de goten en kanalen krijgen een beurt.’ 

PK 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: