Ministerie van Onderwijs: ‘Onderwijsproces wordt voortgezet, maar scholen zijn tot nader gesloten’

In een bekendmaking laat het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur weten, dat de scholen op alle niveaus tot nader order gesloten zullen blijven. Dit werd zondagmiddag ook bekendgemaakt door de gezondheidsautoriteiten in een lange Zoom Covid-update persconferentie.

De scholen blijven nog voor onbepaalde tijd gesloten vanwege de actuele zorgelijke Covid-situatie in het land en een stijging van het aantal dagelijks positief geteste personen. Ook meer en meer kinderen blijken Covid-positief getest te zijn, vooral als gevolg van de aanwezigheid van buitenlandse Coronavirus varianten.

Het ministerie benadrukt, dat het onderwijsproces desondanks wordt gecontinueerd. ‘De instructies met betrekking tot onderwijs op afstand zullen in de komende periode via de schoolleiders worden voorzien.’

‘De officiële berichtgevingen en nadere instructies vanuit het ministerie zullen via onze Facebookpagina, website en de schoolleiders bekend worden gemaakt.’

PK

error: Kopiëren mag niet!