Echtpaar Pawirosastro-Partodikromo gehuldigd voor hun gouden huwelijk

Het echtpaar Pawirosastro-Partodikromo herdacht op 20 april 2021 het feit dat ze 50 jaar is getrouwd. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van BIC Paramaribo Noord-Oost. Het echtpaar heeft bezoek ontvangen van B.O Fernandes R,  B.O Dogodoe S en districtscommissaris Ricardo Bhola, die de felicitaties heeft overgebracht en de enveloppe overhandigde aan het echtpaar.

Echtgenoot Pawirosastro Soedirman is geboren op 17 mei 1951 in het district Paramaribo en komt uit een gezin van 5 kinderen. Hij verliet de school op 12 jarige leeftijd om een steentje bij te kunnen dragen in het huishouden. Hij heeft gewerkt als machinist te Mariënburg, als voorman in het Victoria Olie Bedrijf en als wachter op de Christus Koning School.

Echtgenote Pawirosastro -Partodikromo Marlina Soekarni is geboren op 16 juli 1953 te Commewijne en komt uit een gezin van 7. Zij heeft de lagere school te Liliendaal bezocht, maar rondde deze niet af. Zij heeft nooit buitenshuis gewerkt, maar was vanaf het begin een zorgzame huisvrouw.

Het echtpaar leerde elkaar op een feestje kennen te Domburg. Zij verloofden na een maand in het jaar 1968 volgens de Javaanse traditie en waren na 3 jaar bij wet, volwassen genoeg om te trouwen. Het echtpaar is  gezegend met 7 kinderen, 10 klein- en 2 achter kleinkinderen.

In hun 50-jarig huwelijk waren er ups en downs. De leuke momenten om aan te denken is de geboorte van hun kinderen. Het echtpaar is gelukkig met hun kinderen, klein- en achter kleinkinderen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!