Album Kabhi Alvida na Kehna alsnog uitgebracht

Een album van de Baithak Gana zanger wijlen Kishen Bholasing is post mortem uitgebracht. Weduwe Niermala Boedjarath vertelde Dagblad Suriname dat “de nieuwste cd van Kishen Bholasing  3,5 jaar geleden is opgenomen. De cd release is voor mij om onbekende redenen  on hold gezet. Kishen had de intentie om deze cd vorig jaar uit te brengen. Alleen is dat hem helaas niet meer gelukt, vandaar dat ik, na samen met de jongens van de band gesproken te hebben, heb besloten om de cd uit te brengen als tribute aan Kishen. Er  staan 13 nummers op en het varieert van echte chutney tot luistermuziek. Er staan ook vier nummers op van mijn schoonvader wijlen Angad Bholasing. En de bonustrack is ‘Kabhi Alvida na kehna’, dit nummer zong Kishen ter afsluiting van elk optreden. Deze album is in mei in Suriname te  verwachten en zal kosteloos te verkrijgen zijn bij de broer van Kishen” aldus Niermala Boedjarath

Kishen Bholasing was afkomstig uit een muzikale familie. Hij begon zijn carrière met Shri Vishnu Sangeet, deze bestond uit de oom en tantes en broer van Kishen. Het ging dus om een familie muziekgroep. Hij is de oprichter geweest van de Nederlandse muziekgroep Kishen & Friends. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!