Regering: Geen total lockdown week vanaf dinsdag 27 april

De regering heeft zaterdagavond 24 april middels een bekendmaking laten weten, dat er geen sprake is van een total lockdown week vanaf dinsdagavond 27 april.

Op social media hebben personen allerlei fake (nep) berichten verspreid over een gehele week lockdown van dinsdag 27 april 18.00 uur tot maandag 3 mei 05.00 uur.

Bepaalde mensen scheppen er kennelijk plezier in om telkenmale allerlei fake berichten te publiceren op bijvoorbeeld Facebook. Het gevolg is dat die berichten toch verspreid/gedeeld worden en zorgen voor de nodige onnodige onrust.

De gezondheidsautoriteiten beleggen zondag 25 april een persconferentie waarin Covid-maatregelen voor de komende twee weken bekend zullen worden gemaakt. Ten overvloede merkt de Communicatie Dienst Suriname in haar bekendmaking op, dat mensen de officiële berichtgevingen moeten volgen via de kanalen van de Communicatie Dienst Suriname.

PK

error: Kopiëren mag niet!