Minister Mathoera: ‘Leeft u zorgvuldig de Covid-19 regels na’

Minister Krishna Mathoera van Defensie vraagt iedereen om verantwoordelijkheid te nemen en zorgvuldig de Covid-19 regels na te leven. In de tweede weekend total lockdown staat de bewindsvrouwe stil bij de 193 Surinamers en de miljoenen anderen in de wereld die overleden zijn aan Covid-19, zo bericht het ministerie zaterdag 24 april.

‘Een ongekende tragedie. Laten we bezinnen, bidden en meeleven. Laten we verantwoordelijkheid nemen om zorgvuldig Covid-regels na te leven, rekening te houden met anderen en te ondersteunen. We hebben mekaar nodig in deze strijd’, aldus de minister. 

Binnen het ministerie van Defensie worden de Covid-19 maatregelen ook strikt in acht genomen. Met de uitbraak van een derde golf van besmettingen is enkele weken geleden op instructie van Mathoera aan directie, staf en afdelingshoofden gevraagd om weer tot een minimale bezetting over te gaan. Ook moeten personeelsleden ten allen tijde hun mond-/neusbedekking op hebben, de handen wassen en 1.5 meter afstand houden in acht nemen. 

Volgens minister Mathoera kan alleen door gezamenlijk optreden Covid-19 worden bestreden.

error: Kopiëren mag niet!