SOL Suriname N.V. en Basic One doneren 12.000 flessen water aan BOG

In het kader van ondersteuning van het werk van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG), heeft SOL Suriname N.V. in samenwerking met Basic One en Proprint N.V., 12.000 flessen water overhandigd aan het BOG, ten behoeve van burgers die zich bij het BOG laten vaccineren.

Het gebruik van water in het algemeen voor de gezondheid, tevens geadviseerd bij het vaccineren, is de basis geweest van deze donatie. De gevaccineerden zullen voorzien worden van een fles water bij het BOG.

De leiding van het BOG, vertegenwoordigd door mevrouw S. Saridjan, onderdirecteur administratieve diensten, sprak haar dank uit voor deze welkome donatie en verzekerde gelijk de distributie onder de gevaccineerden. 

SOL Suriname N.V. verleent verder nog ondersteuning aan het BOG door het beschikbaar stellen van brandstof aan haar ondersteunende diensten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: