RBN stopt 30 april met haar tv-uitzendingen in Nederland

RBN (Rapar Broadcasting Network) ziet zich helaas genoodzaakt om per 30 april haar uitzendingen in Nederland, via Haaglanden TV, te stoppen. Genoodzaakt, vanwege de financiële- en Covid-19-crisis. Veel bedrijven zijn in zwaar weer terechtgekomen en velen zijn zelfs gedwongen om de deuren te sluiten. Het vinden van sponsoren is hierdoor ook lastig, zo niet zeer moeilijk, geworden. Hierdoor kunnen ook de uitzendingen niet meer worden gefinancierd.

‘Maar, we zijn wel hoopvol over de toekomst en dat op den duur de uitzendingen kunnen worden hervat’, zegt RBN-directeur Faried Pierkhan.

RBN in Suriname en haar dochteronderneming Rapar Connect in Nederland waren op oktober 2018 televisie-uitzendingen gestart in Nederland. Rapar Connect ging daartoe een samenwerking aan met haar partners AJSC Entertainment onder leiding van Amjad Jahan en 070 TV.

Zeven dagen per week, iedere dag één uur, werd uitgezonden via 070TV-ziggo kanaal 44 in de regio Haaglanden in Rijswijk, Nootdorp, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar. 

error: Kopiëren mag niet!